Dette er oss

Vårt mål er å gjøre det enkelt for folk flest å velge et lettvint, smakfullt og næringsrikt måltid – det skal være lett å velge sunt! Suppene våre er fulle av gode og sunne grønnsaker og råvarer. Og bare det. Tilsetningsstoffer er unødvendig, det er hvordan vi lager suppene som er viktig. Vi tapper suppene nesten kokende, setter på lokk og kjøler raskt ned. Det gjør at suppene er trygge og har god holdbarhet.

Inspirasjonen til Mere Suppe

Bak de ferske og naturlige suppene står vi, Jannike og Elisabeth. Vi er søstre og vår reise startet etter at Elisabeth, som er utdannet kokk, hadde jobbet en sommer hos Gordon Ramsey i London. Her ble hun inspirert av fristende produkter i dagligvarebutikkene. Jannike som er interessert i trening og kosthold, kom med forslag om å starte noe sammen.

Egen bedrift

Mere Mat AS ble etablert i 2010. Vi leide et kantinekjøkken og skaffet oss kjølebilen Lekkerbisken slik at vi kunne kjøre suppene ut til butikkene. På kveldstid etter jobb, laget vi supper i en 60-liters gryte. Dagen etter kjørte vi suppene ut til butikkene selv.

Lettere å velge sunt!

Det er en stund siden vi stod på Økern og gjorde alt selv. Vi er blitt en god gjeng som står på hver eneste dag for å gjøre Mere Suppe tilgjengelig for så mange som mulig. Mere Suppe passer perfekt når man er på farten, som lunsj, middag eller etter trening. Med Mere Suppe får du i deg en mengde grønnsaker, mellom to til fire av de fem om dagen.

Jannike / Daglig leder
tlf: 922 30 129
jannike@mere-mat.no

Elisabeth / Salg- og markedsstrategi
tlf: 478 19 330
elisabeth@mere-mat.no

Marianne / Markedsføring og kommunikasjon
tlf: 454 31 719
marianne@mere-mat.no