Oppslag: «Super duper suppe»

Siden søstrene Elisabeth og Jannike Isachsen startet suppeproduksjon på kjøkkenet i 2010, har pilene bare pekt i én retning: rett opp. Nå er Mere Suppe inne på Meny og Deli de Luca, og planene er klare for omsetningsvekst.

Én suppemillion

Siden oppstarten har de to gründerne tilberedt, kokt og solgt suppe for godt over én million. Den hjemmelagde suppen er nå å finne i Deli de Luca, Baker Hansen og Meny-butikker på Østlandet.

Dette er hjemmelagde, sunne og spiseklare supper basert på naturlige råvarer. Vi er veldig stolte av produktene, og vi ønsker at merket vårt skal assosieres med kvalitet og sunnhet, og at det er ekte og smakfullt, sier Elisabeth og Jannike.

Full jobb ved siden av

Vi håper å kunne jobbe i vår egen bedrift på fulltid på sikt, men per nå har vi fulltidsjobber ved siden av. Vi har mange idéer til produkter som kan passe inn i selskapet, men konsentrerer oss om å få suppene opp å gå først, sier Jannike.

Hele artikkelen fra 2012 kan du lese her: Handelsbladet_mai2012

Del da vel!

Les mer om våre supper:

Oppslag: «Supervekst med supper»

To søstre startet gaselleselskapet Mere Mat på si mens de hadde faste jobber. Salget av ferdiglagede supper vokser nå så sterkt at gründerne kun satser på "sideprosjektet". Jannike Isachsen h... Les mer>

Fru Timians indiske linsesuppe

Marit Røttingsnes Westlie driver bloggen Fru Timian, og i starten av 2018 kommer hun ut med ny kokebok. Fru Timian er opptatt av at oppskriftene skal være ekte. Her deler vi Fru Timians indiske lins... Les mer>